Η εταιρεία μας

Από το 2003 σχεδιάζουμε, δημιουργούμε, πρωτοπορούμε παρέχοντας υπηρεσίες B2B Marketing, Digital Advertising, Ecommerce σε περισσότερες από 9000 επιχειρήσεις.

Το Drugandrop είναι προϊόν πολυετούς εμπειρίας και των αντίστοιχων υποδομών που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί την εξέλιξη του ecommerce συνδυάζοντας τεχνολογίες αιχμής και πρωτοποριακές λύσεις τόσο για τους συνεργάτες της όσο και για τον τελικό αποδεκτή καταναλωτή, αποτελώντας πρωτοποριακή υπηρεσία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας η οποία συνεχώς εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, ο τελικός καταναλωτής επιτυγχάνει την άμεση παραγγελία προϊόντων υγείας και ομορφιάς, αποφεύγοντας τις πολυάριθμές και επίπονες αναζητήσεις, αγοράζοντας αποκλειστικά από ένα τελικό καλάθι αγορών γρήγορα και με ασφάλεια. Περισσότεροι από 20000 κωδικοί καταναλωτικών προϊόντων φαρμακείου είναι διαθέσιμοι στο κοινό.

Στόχος της Drugandrop είναι η ενίσχυση του φυσικού φαρμακείου η οποία επιτυγχάνεται με την ορθή και συστηματική προβολή του στο διαδίκτυο. Έμφαση παρέχεται σε προώθηση των Ελληνικών προϊόντων ενισχύοντας έτσι την θέση των Ελληνικών φαρμακοβιομηχανιών με ότι αυτό συνεπάγεται.

Σύντομα η Drugandop θα είναι σε θέση να εξάγει τα προϊόντα του και σ’ άλλες χώρες της Ευρώπης ενισχύοντας την Ελληνική οικονομία προσφέροντας αρκετές θέσεις εργασίας σ’ όλους τους εμπλεκόμενους τομείς.

Από όλη την ομάδα της Drugandrop σας ευχόμαστε καλές αγορές.

Στο drugandrop.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Μάθε περισσότερα