Πολιτική επιστροφών

Παραλούμε όπως εντοπίσετε σε ποια κατηγορία επιστροφής ανήκει η παραγγελία σας

Τα προϊόντα που παραλάβατε είναι κατεστραμμένα ή χυμένα ή ληγμένα

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε σ ́ αυτή την περίπτωση είναι η εξής:

Μεταβαίνετε στον σύνδεσμο www.drugandrop.gr/login και από τον τομέα των παραγγελιών εντοπίζετε την συγκεκριμένη παραγγελία, Επιλέγετε τον σύνδεσμο «Επιστροφή» και επιλέγετε τον λόγο της επιστροφής. Εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία και αποστέλλετε το αίτημα σας εντός 24ώρου από την από την ώρα παραλαβής των αντικειμένων από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο συνεργάτης φαρμακοποιός θα αποστείλει την εταιρεία ταχυμεταφορών να παραλάβει με δικά του έξοδα το δέμα σας στο οποίο θα πρέπει να έχετε επισυνάψει και την απόδειξη αγοράς, θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων και στην περίπτωση που αποδεικνύονται οι προϋποθέσεις επιστροφής θα σας αποστείλει νέα προϊόντα με την εταιρεία ταχυμεταφορών πληρώνοντάς ο ίδιος τα έξοδα.Σε διαφορετική περίπτωση θα επιστρέφει το δέμα χρεώνοντάς σας τα μεταφορικά.

Τα προϊόντα που παραλάβατε δεν αντιστοιχούν με αυτά που παραγγείλατε

Μεταβαίνετε στον σύνδεσμο www.drugandrop.gr/login και από τον τομέα των παραγγελιών εντοπίζετε την συγκεκριμένη παραγγελία, Επιλέγετε τον σύνδεσμο «Επιστροφή» και επιλέγετε τον λόγο της επιστροφής. Εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία και αποστέλλετε το αίτημα σας εντός 24ώρου από την από την ώρα παραλαβής των αντικειμένων από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Ο συνεργάτης φαρμακοποιός θα αποστείλει την εταιρεία ταχυμεταφορών να παραλάβει με δικά του έξοδα τα συγκεκριμένα προϊόντα αντικαθιστώντας τα με τα σωστά.

Μετανιώσατε για τα προϊόντα που παραλάβατε

Μεταβαίνετε στον σύνδεσμο www.drugandrop.gr/login και από τον τομέα των παραγγελιών εντοπίζετε την συγκεκριμένη παραγγελία, Επιλέγετε τον σύνδεσμο «Επιστροφή» και επιλέγετε τον λόγο της επιστροφής. Εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία και αποστέλλετε το αίτημα σας εντός 14ημέρου (νομικό περιθώριο υπαναχώρησης αγοράς εξ’ αποστάσεως) απότην από την ώρα παραλαβής των αντικειμένων από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Το Drugandrop θα λάβει το αίτημά σας και θα σας παρέχει το τηλέφωνο της εταιρείας ταχυμεταφορών με σκοπό την επικοινωνία για την παραλαβή του δέματος και της επιστροφής του στον συνεργάτη φαρμακοποιό.

Σημαντική προϋπόθεση είναι η συσκευασίες να μη έχουν παραβιαστεί και να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλατος για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.

Οι επιστροφές των χρημάτων σας πραγματοποιούνται σε διάστημα εντός 15 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από τους συνεργάτες φαρμακοποιούς.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή θα πρέπει να δηλώσετε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα επιστραφούν τα χρήματα αναφέροντας τον αριθμό, την τράπεζα και τον δικαιούχο. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής σας κάρτας. Και στις δυο περιπτώσεις θα σας πιστωθεί το ποσό της αξίας των προϊόντων διότι τα έξοδα αποστολής σας επιβαρύνουν αποκλειστικά.

Σε κάθε περίπτωση για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Ακύρωση Παραγγελίας σε πρώιμο στάδιο

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από τους συνεργάτες φαρμακοποιούς. Μεταβαίνετε στον σύνδεσμο www.drugandrop.gr/login και από τον τομέα των παραγγελιών εντοπίζετε την συγκεκριμένη παραγγελία, Επιλέγετε τον σύνδεσμο «Ακύρωση» και επιλέγετε τον λόγο της ακύρωσης. Θα λάβετε άμεσα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο θα επιβεβαιώνει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν είναι ενεργοποιημένος ο σύνδεσμος «Ακύρωση» σημαίνει ότι δεν προλάβατε να ακυρώσετε την παραγγελίας σας διότι αυτή έχει ήδη αποσταλεί με την εταιρεία ταχυμεταφορών και έχετε ήδη ενημερωθεί με σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Γενική υποσημείωση: Δεν είναι δυνατή η επιστροφή μη ελαττωματικών ειδών ψυγείου, βρεφικών τροφών και γάλατος για λόγους ασφάλειας και ποιότητας.

Στο drugandrop.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Μάθε περισσότερα