Τρόποι πληρωμής

Αγαπητοί καταναλωτές θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε που επιλέγετε τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του Drugandrop για τις προσωπικές σας αγορές για προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

Για την ολοκλήρωσή των παραγγελιών σας, παρέχονται τρεις τρόποι πληρωμής.

Διαλέξτε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα!

Με αντικαταβολή

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε το τίμημα της παραγγελίας και των λοιπών συμφωνημένων χρεώσεων και επιβαρύνσεων μέσω αντικαταβολής, δηλαδή με την καταβολή του οφειλόμενου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη διανομέα του Drugandrop κατά τηνπαράδοση της παραγγελίας σας.

Με την παράδοση της παραγγελίας σας, πληρώνετε με μετρητά την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών, η οποία στη συνέχεια παραδίδειτα χρήματά σας με ασφάλεια στους συνεργάτες φαρμακοποιούς.

Οι αποστολές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπρόσθετη χρέωση 1,80€ ανά αποστολή, καθώς οι αποστολές συμπεριλαμβάνουν μεταφορά χρημάτων (extra υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων). Η επιπρόσθετη χρέωση έχει υπολογιστεί στο σύνολο της παραγγελίας και σας έχει αναφερθεί αναλυτικά κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας. Σε οποιαδήποτε περίπτωση σας ζητηθεί αυτή η επιπρόσθετη χρέωση η οποιαδήποτε άλλη να καταβληθεί επιπρόσθετα του ποσού της παραγγελίας σας καλείστε να μην παραλάβετε την παραγγελία σας και να καλέσετε το τμήμα παραγγελιών μας στο 211 100 10 80 με σκοπό να ερευνήσει την εν λόγω χρέωση.

Επιπροσθέτως στην περίπτωση αντικαταβολής ενδέχεται τηλέ – εκπρόσωπος του Drugandrop να σας καλέσει για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Στην περίπτωση κατά την οποία παραγγελία ενδέχεται να υπερβεί το ποσό των 500€ (καθαρής αξίας, άνευ ΦΠΑ) και η εν λόγω παραγγελία εκτελεστεί από ένα συνεργαζόμενο φαρμακοποιό, η συναλλαγή θα πρέπει να πληρωθεί μόνο μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας πληρωμών, oπως μας ορίζει ο νόμος 4446/2016. Το Drugandrop έχει αυτοματοποιήσει την διαδικασία με σκοπό να ενημερωθείτε άμεσα με σχετικό μήνυμα στην διάρκεια της παραγγελίας.

Ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση κάρτας

Σας παρέχουμε την δυνατότητα να πληρώσετε το τίμημα της παραγγελίας και των λοιπών συμφωνημένων χρεώσεων και επιβαρύνσεωνμέσω ηλεκτρονικής πληρωμής με χρήση κάρτας.

Το Drugandrop σε συνεργασία με το ίδρυμα ηλεκτρονικών πληρωμών EveryPay*, δέχεται τις κάρτες όλων των τραπεζών και οίκων όπως VISA, Mastercard, Maestro, Diners και American Express διαφυλάσσοντας την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω ασφαλούς μετάδοσης SSL.

Το Drugandrop δεν παρακρατά κανένα στοιχείο των καρτών που χρησιμοποιήθηκαν για παραγγελίες από το drugandrop.gr. Στην περίπτωση μόνο εγκρίσεως σας και σε συνεργασία με το ίδρυμα πληρωμών EveryPay* μας δίνεται η δυνατότητα αποθήκευσης αποκλειστικά αναγνωριστικού κρυπτογραφημένου κλειδιού (token) της κάρτας σας με σκοπό την επιτάχυνση μελλοντικών παραγγελιών που θα καταχωρήσετε.

Το Drugandrop δεν φέρει καμία ευθύνη για την ορθή και αληθή χρήση τωνστοιχείων πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας.

Μετρητά ή με κάρτα στον εκάστοτε συνεργάτη Φαρμακοποιό

Στο Drugandrop δεχόμαστε ΚΑΙ τηλεφωνικές παραγγελίες! Στην περίπτωση αυτή οι παραγγελίες σας ακολουθούνε την διαδικασία των λοιπών τρόπων αποστολής και πληρωμής. Υπάρχει όπως μια επιπρόσθετη δυνατότητα στην περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας. Μπορούμε να δεσμεύσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας σε συνεργαζόμενο φαρμακείο που θα μας δηλώσετε (αρκεί ο συγκεκριμένος φαρμακοποιός να έχει τα προϊόντα καταχωρημένα στο Drugandrop) με σκοπό να τα παραλάβετε εσείς από το κατάστημα του συγκεκριμένου συνεργάτη φαρμακείου πληρώνοντας ΜΕΤΡΗΤΑ ή με ΚΑΡΤΑ.

Σαν τελευταία διευκρίνηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Drugandrop δεν θα ζητήσει ποτέ την κατάθεση οποιουδήποτε ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό του ιδίου ή σε τραπεζικό λογαριασμό συνεργάτη φαρμακοποιού για την ολοκλήρωση παραγγελιάς σας.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε καθώς και να λύσουμε οποιαδήποτε επιπρόσθετη απορία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@drugandrop.gr ή στο 211 100 10 80. (Ωράριο Επικοινωνίας: 09:00 - 17:00).


* EveryPay

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

Στο drugandrop.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Μάθε περισσότερα