Novalac IT 2 Βρεφικό Γάλα σε Σκόνη 2ης Βρεφικής Ηλικίας κατά της Δυσκοιλιότητας από τον 6ο Μήνα 400gr

Brand: Novalac Αρχική τιμή: 17,54 € Aπό 17,54 € σε 0 καταστήματα Περιγραφή Εφαρμογή Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχει προσφορά για αυτό το προϊόν

Eνημερωθείτε όταν γίνει διαθέσιμο

Γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας, 

  • Μαλακώνει και ρυθμίζει τις κενώσεις με μοναδική πηγή υδατανθράκων τη λακτόζη.
  • Η αναλογία καζεΐνης/ορού γάλακτος είναι 40/60, όπως και στο μητρικό γάλα.
  • Ο λόγος Ca/P είναι προσαρμοσμένος ώστε να πλησιάζει αυτόν του μητρικού γάλακτος και να διευκολύνει περαιτέρω τις βρεφικές κενώσεις.
  • Αποτελεσματική αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας.

Ενδεικτικός πίνακας διατροφής: 

  • Ηλικία (μήνες) >6
  • Βάρος (kg) >7.5
  • Γεύματα ανά ημέρα 3*Μεζούρες ανά γεύμα 7
  • Βρασμένο νερό 210ml 

Οδηγίες αποθήκευσης

  • Κλείστε το κουτί μετά από κάθε χρήση με το καπάκι που διατίθεται.
  • Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως.
  • Χρησιμοποιήστε το εντός 3 εβδομάδων από το άνοιγμα.
  • Μην το χρησιμοποιείτε μετά την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στην συσκευασία. 
  • Μην προετοιμάζετε το μπιμπερό εκ των προτέρων, αλλά πάντα λίγο πριν από τη χρήση.

Το γάλα πρέπει να καταναλώνεται το αργότερο μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή της παρασκευής του. Απορρίπτετε μετά από κάθε γεύμα την ποσότητα του γάλακτος που παραμένει στην φιάλη. 

Για λόγους υγείας, ασφάλειας & προστασίας του εκάστοτε καταναλωτή επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε Βρεφικά Γάλατα - Σκόνες & Κρέμες

  • Πλένετε και αποστειρώνεται τη φιάλη, τη θηλή και όλα τα σκευή που θα χρησιμοποιήσετε.
  • Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για 5' και αφήνετε να κρυώσει σχεδόν στους 40οC. 
  • Γεμίζετε τη φιάλη με τη σωστή ποσότητα νερού. 
  • Προσθέτετε την σωστή ποσότητα σκόνης, χρησιμοποιώντας τη μεζούρα που υπάρχει στη συσκευασία.
  • Κλείστε τη φιάλη τοποθετώντας το πώμα και ανακινήστε καλά μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη.
  • Αφαιρέστε το πώμα και τοποθετείστε την αποστειρωμένη θηλή. 
  • Αφήστε το περιεχόμενο να κρυώσει μέχρι να γίνει χλιαρό.
  • Δοκιμάστε τη θερμοκρασία του γάλακτος, στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας.