20%

Frezylac Platinum 2 Organic Milk Βιολογικό Κατσικίσιο Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας από τον 6ο έως τον 12o Μήνα 400gr

Brand: Frezylac Αρχική τιμή: 18,77 € Aπό 15,02 € σε 1 καταστήματα Περιγραφή Εφαρμογή Αξιολογήσεις (0)
Μενίδι
Ελ. Βενιζέλου 59 & Ιωλκού
20%
15,02 €
1-3 μέρες
Μεταφορά στο Κατάστημα
3,50€
18,52€
Μεταφορικά
Σύνολο

Κατσικίσιο Βιολογικό Γάλα.
 
Το  Frezylac Platinum 2 είναι αγνό βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη, κατάλληλο για βρέφη από τον 6° μήνα στο πλαίσιο μιας μεικτής διατροφής.
Αποτελεί προϊόν της εναλλακτικής βιολογικής αιγοκτηνοτροφίας-μέθοδο παραγωγής με απαιτητικές προδιαγραφές- και εξασφαλίζει στο βρέφος όλα τα απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξή του.
Περιέχει πρωτεΐνες,ιδανική αναλογία κορεσμένων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, βιταμίνες,μέταλλα (σωστή αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου), ιχνοστοιχεία και τα απαραίτητα ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα και,επιπλέον,διαθέτει τις ιδιαίτερα ευεργετικές ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος στη διαδικασία της πέψης και τη λειτουργικότητα της μικροεντερικής χλωρίδας. 
  • Προϊόν βιολογικής αιγοκτηνοτροφίας 
  • Χαμηλά ποσοστά σε υδατάνθρακες, κορεσμένα λιπαρά , νάτριο και κάλιο 
  • Ιδανικά ποσοστά σε ενέργεια, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα
  • Χωρίς GMO (γενετικά τροποποιημένους παράγοντες)
  • Χωρίς γλουτένη 
Εύπεπτο με ήπια γεύση και ουδέτερη οσμή
 
Για λόγους υγείας, ασφάλειας & προστασίας του εκάστοτε καταναλωτή επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε Βρεφικά Γάλατα - Σκόνες & Κρέμες

  • Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό για 5 λεπτά & αφήνετε να κρυώσει στους 40°C.
  • Ρίχνετε την απαιτούμενη ποσότητα βρασμένου νερού (δείτε τον πίνακα με τις οδηγίες ανασύστασης) στην αποστειρωμένη φιάλη.
  • Χρησιμοποιώντας την εσώκλειστη μεζούρα μετράτε τη σωστή ποσότητα σκόνης.
  • “Κόψτε” την επιφάνεια κάθε μεζούρας με την ανάποδη ενός καθαρού, στεγνού μαχαιριού και προσθέστε.
  • Κλείνετε την φιάλη με το αποστειρωμένο πώμα και αναδεύετε επιμελώς μέχρι να διαλυθεί εντελώς η σκόνη.
  • Αφαιρείτε το πώμα και τοποθετείτε την αποστειρωμένη θηλή.
  • Αφήνετε το περιεχόμενο να κρυώσει (37°C).
  • Ελέγχετε την θερμοκρασία στάζοντας μερικές σταγόνες στο εσωτερικό του καρπού σας.