Αρχική τιμή: 19.8 € Aπό 14.68 € (1) Περιγραφή Εφαρμογή

Now Folic Acid 800mcg with Vitamin B 12 Ταμπλέτες Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνης με Φολικό Οξύ Βιταμίνη B 12 250tabs

Κωδικός: 4629 Brand: Now
Γαλάνης Δημήτρης

Γαλάνης Δημήτρης (Ίλιον)

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
-25.86 %

14.68 €

Περιγραφή

Καθώς το φολικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δύσκολα απορροφήσιμες υδατοδιαλυτές βιταμίνες, η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο κατά την επιλογή αυτής της βιταμίνης Β.

Το Folic Acid 800mcg with Vitamin B12 της Now είναι κορυφαίας ποιότητας και συνδυάζει 800mcg φολικού οξέως και 25mcg βιταμίνης Β-12 για συνεργική δράση και γρήγορη απορρόφηση.

Δράσεις - Now Folic Acid 800mcg with Vitamin B12

  • Το φολικό οξύ, όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με βιταμίνη Β-12, μπορεί να διευκολύνει σημαντικά την παραγωγή της κυτταρικής ενέργειας.
  • Το φολικό οξύ, αποτελεί απαραίτητο συστατικό για την υγεία του νευρικού και πεπτικού συστήματος, τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την παραγωγή ενέργειας. Μαζί με την βιταμίνη Β-12, αποτελεί τη συνηθέστερη λύση για την αντιμετώπιση πολλών μορφών αναιμίας.
  • Στην εγκυμοσύνη μάλιστα, οι περισσότεροι γυναικολόγοι συνιστούν τη χρήση αυτού του συνδυασμού για την πρόληψη της αναιμίας.
  • Επιπλέον, συμβάλλει στην παραγωγή των DNA και RNA, οπότε και στη σωστή λειτουργία των κυττάρων.
  • Όταν το φολικό οξύ, η Β6 και η Β12 δεν βρίσκονται σε επάρκεια, τότε αυξάνονται τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης του αίματος, με άμεση συνέπεια τη βλάβη των αγγείων και την αύξηση του κινδύνου της αρτηριοσκλήρυνσης. Ως μέρος λοιπόν μίας καλά ισορροπημένης διατροφής, το φολικό οξύ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της αγγειακής νόσου.

Υποστήριξη της υγείας του ομοκυστεινικού συστήματος με το Now Folic Acid 800mcg with Vitamin B12

Χωρίς ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτηρά, γάλα, καλαμπόκι, αυγά, συντηρητικά και αρώματα. 

 

 

Εφαρμογή

  • 1 ταμπλέτα Now Folic Acid 800mcg with Vitamin B12 την ημέρα, κατά προτίμηση με το φαγητό.

Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Στο drugandrop.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Μάθε περισσότερα